19231923 Grbtsgr26 hastane ziyareti olmucağından pandemiden kaynaklı 🤷♀️ Ben direk yatak odamın kapısını seslicem
Blablahdhd Grbtsgr26 canım @handmadebygulsah instagram sayfası yapıyor hemde uygun fiyata ben yaptırdım 70 tlye oraya bak bi
nilsmother Grbtsgr26 passiflora.design sayfasına bak derim canım makrome yapıyor Bn nasipse oraya yaptırcam
Sumeyye_m Çiçek sepetinden yaptırdım. Başka sayfalarda çok pahalı bide şansıma indirim vardı 70 liralık kapı süsü nu 46 liraya aldım 😅😅
Gulbeste minnie123 https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-cocuk-odasi-2-isimli-hayvanat-bahcesi-safari-kapi-susu-kc3048740 Başka modellerde var ve instagram dan kesinlikle daha uygun olayı abartmaya gerek yok o sebeple ben çiçek sepeti den yaptırdım
Arasarzu Grbtsgr26 Çicek sepetinden yaptırdım indirimdeydi 30 tl fiyatı henüz gelmedi ama bekliyorum 😊
1munevver Grbtsgr26 bende baya bi sayfaya mesaj attım ama hepsi çok pahalı geldi bana da . Bunu yaptırdım fiyatı bana da uygun geldi
Acemianne27 Valla bende pleksi üzerine isim yazdırdım ve malzemelerimi aldım kendim yapcam 40 tl ye yapmıs olucam çok pahalı birseye gerek olmadığımı düşünüyorum