Gulbinmirac Merhaba kızlar beylikduzu ve ya güzel yurta kiralık daire fiatları bilen yazabilirim ve ya suan çevrelerinde kiralık daire olan varsa bu hafta içinde tutmaz lazim
ElifKarata Gulbinmirac canm internetten araştır sahibinden.com hürriyet emlak , milliyet emlak , emlakjet , Birsürü site var
Demir Gulbinmirac Beylikdüzünde oturuyorum🙂en uygun kiralar 1000 tl den başlıyor.İstanbulun kira bakımından en uygun yeri esenyurt.Ama ordada yaşamak mı Allah korusun🙃
Elif1ekim Gulbinmirac o olan bir daire 1000 den başlıyor ama eski olanlar 800 900 e de var ne kadar bakımlı ise o kadar artıyor en temiz mahalle lerden biri adnan kahveci
YusufEymen Canım Güzelyurt ta oturuyorum 1200 e. Genelde 1000 den başlıyor buralarda. Bende ev arıyorum😢
Gulbinmirac Çok teşekür ederim yazdiginiz için eşim esenyurta oturuyoruz metrobuse yakın olmamız lazım 31 haftalik hamileyim eşimin de çok izni olmadığı için benim aramam lazım birazda kendim ağırlaştıgim için buraya yazdim
Kubra_dmrr Benim annem Beylikdüzü Gürpınar’da 950 ye oturuyor genelde o fiyatlarda zaten en düşüğü 950 canım