117146 Merhaba kizlar 35+3 acayıp bel Ağrısı cekıyom bir haftadır yatarken yok ama saygına soluma dönemez oldum yürüyemez oldum böyle durum yaşıyan varmı
ozlemtopal 117146 bende aynı sancıyla gitmiştim belim ağrıyor sanıyordum böbreğim enfeksiyon kapmış stend takıldı 8 gün hastanede yatışım yapıldı sürekli serumlar vs. Bence bi doktora git canım üroloji de görsün seni
DilarAykut Bende 34 haftalığım canım benimde hafiften başladı artık normaldir diye düşünüyorum iyicene ağırlaştı çünkü e suyu da var eşiği de var kordonu falan zor tabi Allah yardımcımız olsun bi nefesde kurtarsın inşallah 🙏🏻
117146 DilarAykut bır kaç kere hastanede yattım sancı çıktı ntsde ama bu bel agrısı sancımı agrımı bilmıyorm belde degıl kalçamın üst yerdeki kemık sanki 😭😭😭
Fatma3447 117146 ay canım bende 31 + 2 yim vallah bazen öyle ağrıyor biryerlere tutunarak yürümek zorunda kalıyorum çok çabuk yoruluyorum acaba çok kilomu aldk ne
Dmlky80 117146 walla ya bu annelik ne kadar zormuş dogunca nasıl olucak kım bılır sürekli bır yerım agrıyo rahat oldugum çok nadir
117146 Dmlky80 ilk demi benımde o yüzden neyle karşılaşacağız bilmıyorm senın haftanda hep baş agrısı cektım sımdı kalça mı bel mi nereyse onun agrısı şikayet etmiyorm tabi ki allahım olmayanlara nasıp etsın 🙏🏻
Dmlky80 117146 aynen tecrübesiz olunca ınsan neyle karşılacagını bılemıo hep yakınırım agrı konusunda eşim sonu guzel bıtecek der geri şükredıorum
117146 Dmlky80 aynen öyle saglıkla gelsınler zamanımda inşallah bende erken gelcek diye korkuyorum ve sanırım bu bel agrılarını kıloda çok etkiliyor