Ugurbocegi9876 33 haftalık hamileyim 2 ay önce dişimin dolgusu düştü ve çok ağrıyordu gidip dolgu yaptırdım rahattım ama bugün aynı dolgunun üst kısmı tekrar düştü şuan ağrı yok ama diş dolgu malzemesi herhangi bir zehirleme yaparmı korkuyorum
brcbr Ugurbocegi9876 gri renk zararlı olan,içinde civa var,yuttunuz sanırım da yapcak bişey yok yani yuttuysanız:)doktora yenisini yapması için gidebilirsiniz orası açıkta kalmasın daha çok ağrınız olur ilerde daha büyük sıkıntı yaratır
[silindi] Ugurbocegi9876 amalgam dolgu mu kaldı bu devirde neden yaparlar ki hemde hamilesiniz 🤦♀️ evet doktora gidin lütfen çokta endişelenmeyin oluyor hastalarda
Ugurbocegi9876 brcbr dolgunun bir kısmı düştü yutmadım ama çıkardım hisseder hissetmez nar yiyordum çıtırdamayı hissesince direk çıkardım
[silindi] Ugurbocegi9876 çıkardıysa sıkıntı yok. Normalde amalgam dolgu (gri) olan daha sağlam dolgudur. Ama fazla civa olduğu için yutulması sakıncalıdır. Hatta o dolgunun tüm atıkları nasıl tıbbi atık evsel atık farklıysa amalgam dolgunun atığı da farklı oluyor. Şu zaman da pek yapılmıyor ama Dolgunuz derin bir dolguysa en iyi tercih amalgam dır. Yutmasıysanız sıkıntı yok. Ama kırılan yeri tamir ettirebilirsiniz. Geçmiş olsun 🌸