Esmanurs ikizminikler çok güzel yazmışsınız haklısınız kesinlikle bir bildikleri vardır ben sadece her canım cektiğinde olacaksa yandım yani o yüzden size de danışmak istedim ☺️
Albiina05 Esmanurs o zaman benim çocuk mayın tarlası gibi olur Allah korusun 😂 takma her şeyi kafana Allah’ın istediği gibi doğar bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Allah hepimize hayırlı, güzel, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻☺️
Esmanurs Albiina05 hahahaha bende sürekli elim yüzümde diye tedirgin oldum açıkçası amiinnnn inşallah 🤲🏽
prensesim35 Esmanurs annem denemiş canım şunu çekiyor diyip karnına dokunmuş ve orda doğum lekem var 🤷♀️
prensesim35 Esmanurs valla bilmiyorum canım ama sanırım söyleyip dokunmak gerekiyormuş yani öbür türlü benek benek doğar çocuklarımız😂
Mondly Esmanurs ayyy bizde de canın bir şey ister bulamazsan avucunu yala memene sür derler bende gönülleri olsun diye sürüyorum 😂
asiltosumm35 Esmanurs ben calarsan diye biliyorum canim yani annem oyle dedi 😂 eskiden durumlar olmadigindan çalabiliyorlarmis iz kaliyormus sonrada
balperisi_71 Esmanurs bizdede canım bişey cekerse avucunu yala felan derler hatta elini tuzlayıp avucunu yala derler 😂😂😂 şok olmuştum duyunca çılgınca