merhaba bayanlar ben şuan 29 haftalık hamileyim ve 4 yaşında bir kızım var burada hamile anneleri ilk gebelik yaşayanları rahatlatmak amaçlı kızımda yaşadığım doğum hikayemi anlatacağım. İnşallah hayırlısı ile 2. Kızımı da dogursam onunda burada anlatırım inşallah neyse daha fazla uzatmadan kızımda çok ama çok zorlu bir hamilelik geçirdim düşük tehlikem olması aşağı da büyümesi 6 ay süren mide bulantıları şiddetli kasık ağrıları neyse bı şekil atlattık geldik son aylarıma doktorum 38 haftada gelir kız bebek falan demişti ama gelmedi 39 oldu hadi inşallah gelir derken yine gelmedi 😂 ve 40 gördük 39 haftamda kan leke şiddetli bel ağrısı gibi doğum belirtileri yaşıyordum her an sancı tutar diye çanta hazır bekliyoruz aha bugün aha yarın derken yok nişanem bile geldi ama sancım yok yürüyüşler bitki çayları ne içsem ne yapsam fayda etmiyor. Bir ara sezeryana alın diye doktora yalvardigimi bile hatırlıyorum ama doktorum sağ olsun bebek gayet iyi seni picak altına atamam dişini sık elbet gelecek diyerek beni rahatlatıyordu 40. Haftamda belirtiler hala devam ediyordu ama sancım bir türlü olmuyordu neyse bir sabah uyandım kahvaltı ettikten sonra saat sabah 10 civarı bir anda suyum geldi hala inatla sancım gelsin diye çabalıyorum merdiven inip cikiyorum şimdi diyeceksiniz suyun gelince hemen hastaneye gitmelisin evet orada hata yaptım biliyorum neyse akşam saat 5 e kadar bekledim suyum az az gelmeye devam ediyor sonra hastane hemen arka cadde de olduğu için yürüyerek hastaneye gittik. rahattım hala sancı yoktu yuruyebiliyordum direk doktorumun yanına çıktım kontrol etti evet doğum başlamış dedi hemen sancı odasına alındım. Ve hala sancı yoktu 😂 suni sancı verdiler başladı belimde ağrılar sancılar. Annem destekcimdi asla bagirma kızım sancı gelirse kapa ağzını sancı bebeğe vursun dedi ve asla bagirmadm sadece için için ağladım ebeler sürekli kontrol ediyor. Sağ olsunlar belime masaj yapiyorlar Allah bin kez razı olsun onlardan hep pozitiflerdi bana karşı yalan yok bağıran birkaç tane hamile daha vardı onlar çok bagiriyorlardi tabi böyle olunca insan kendini geri çekiyor hatta ebeleri azarlayanlar bile vardı ben öyle olmadım için ilgi çoktu üzerimde en son girdiğim sancı odasına ilk çıkan ben oldum acılmam gayet iyiydi hemen çatala çıkardılar. Ve doktorum hangi müzik sevdiğimi sordu tabi ben şok fark etmez dedim ve bir müzik açtı 😂 sonra başını görüyorum saçlarını okşuyorum demisti. Ee nereye kadar dayanacagim artık son anlarımdı doktora bırak saçı ile oynamayı çek çıkar artık diye soyleniyordumm 😂😂 ve güzel bir ıkınma ile kızımı kucağıma verdiler doktorum geç geldiğini bildiği için kucağından indirmediler kızımı ufak dikişlerim oldu onu yapana kadar bebeğim kucağımda kaldı sonra hazırlayıp anneme götürdüler sonra beni hazırladılar odama çekildim. Ve şimdi yanımda karnımı okşayıp kardeşim diyen bir kızım oldu rabbim nasip ederse 2. Kızımda hayırlısı ile sağ salim kucağına alırım inşallah evet benim hikayem böyleydi güzel hamiş anneler asla kendinizi kasmayın hele sancı varken bagirmayın kapatın ağzınızı içinize vursun inanın çok hızlı açılıyor hızlıca doguruyorsunuz ağzınızı kapatın sadece ıkınma olmasın doktor zaten doğuma alınca ıkınmanız gereken zamanı size söyler rabbim bir sancıda kurtarsın tüm hamiş anneleri ve beni. baya uzun oldu sormak istediğiniz varsa buyurun sorun. Okuduğunuz için teşekkürler..❤️