Duyguie Folik asit olarak hangisini kullanıyodunz kızlar bn folbiol kullanıyodm dr um folik 1 kullan onu bırak dedi onu önceki gebeliğinde beyni gelişmeyen gebeliklerde veriyoruz folic 1 kullan dedi acaba folbiolun zararı var mıdır
Merveerhannn Duyguie bende folbi kullandım. 3ay kullandım şimdi bıraktım doktor bu kötü kullanma demedi hiç
halitefe Duyguie dozu yüksek diye kullanma demiştir canım normalde 400 mcg gerekirken folbiolde 5 mg var aslında bir zararı yok fazlası vücuttan atılıyor ama doktorunu dinle sen yine
Duyguie Merveerhannn kötü demedi bana da bir şey olmaz kullandıysan dedi ama aklıma takıldı folic 1 kullan dedi
SeymaK Askyavrularm niye o kadar çok kullandınız acaba doktorum 16da bana bırakabilirsin artık dedi de 🤷🏻♀️
Askyavrularm Duyguie bazı doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşıp sadece o ilacı yazıyolar canm belki öyle birşeyde olabilir
SeymaK Duyguie hep folbiol kullandım ne zararı olcakki hatta folik asit değeri en yüksek folbiolda var diye biliyorum
Duyguie SeymaK Dr un söylediklerine bakarak merak ettim bende folic 1 kullan deyince ne farkı var diye ya da herkese folic 1 mi veriyorlar diye merak ettim
Diilruba Ben folic 1 kullanıyorum bunun diğerlerinden farkı aktif metilfolat içermesiymiş drum ısrarla aktif folıc 1 önerdi