ArasMom34 Bir tıkçık gitti 😂 onun dışında duruyor bende 18 gün oldu doğum yapalı bünyeye göre değişiyordur belki 😂
Merve2016 Ne yesem çocuğa değilde kalçama yarıyor 😭 karnımdan daha büyük resmen şuan birde kız çocukta kalça büyür diyorlardı erkek bebeğe hamileyim güya kızımda hiç bu kadar buyumemisti insAllah doğumdan sonra gider çok aşırı psikolojim bozuldu
mrvears Merve2016 benim de erkek bende aynı şekildeyim ben 18+4 hamileliğimi neredeyse hep yatarak geçirdim diyebilirim kanamam olmuştu çünkü şimdi de evde geçiriyorum 7 8 kilo Aldım hem karnım hem popom büyüyor
DamlaArjen Merve2016 Bende bu kilo meselesini çok kafama takıyorum 60 kg hamile kaldım 17 haftalık hamileyim 62 buçuk olmuşum aldığım kilonun hepsi orda birikmiş sanki dediğiniz gibi erkek bebekte kalça büyümüyor diyorlar bide 😔
ArasMom34 mrvears hiç sorma ben 60 kilo ile hamile kaldım 82 kiloya kadar çıktım göbeğim falan öyle çok yoktuda doğumdan sonra göbeğim baya gitti basenler kaldı şuanda 74 kiloyum 🙈
Merve2016 mrvears bende ilk kızımda çok yürüyüş yapardım şuan 31+2 hiç yürüyüş yapmıyorum evden dışarı çıkmıyorum hem çok şişkinlik oldu hem şimdiden 12 kilo aldım kızıma doğuma giderken 10 kilo almıştım 2 ayda falan hepsini verdim insAllah yine öyle verebilirim bu sefer çok abarttım gerçi
Merve2016 DamlaArjen bende 31+2 şimdiden 12 kilo almışım ilk hamileliğimde doğuma kadar 10 kilo almıştım bu sefer çok abarttım bebek de 26 haftada 851 gramdı buradaki annelerin 1000 kilo falanmis yediğim bebeğe de yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım 😭
DamlaArjen Merve2016 Muz,ceviz, yumurta , kaşar peynir falan çok öneriyorlar. tüketiyor musunuz bunları bebeğe kilo aldıriyor diye biliyorum.
Merve2016 mrvears bende ilk aylar çok hızlı aldım ilk 3 ayda kızıma doğuma gittiğim kilodaydim şimdi biraz daha alma hızım yavaşladı bende sizin haftada sizin kadar almışımdir yani
Merve2016 DamlaArjen tüketiyorum ne duysam deniyorum bilmiyorum şuan durumu nedir ne kadar oldu 26 haftadan sonra gidemedim tekrar hastaneye ama karnım büyümedi hiç her gören çok küçük diyor