Cicilibicili Nurunsl burada geride olup gayet haftasına göre normale dönen çok post okudum canım. Özellikle muz, kaşar peyniri,kuruyemiş tüket. Baya bi toparlıyo bebekler
aysiin Nurunsl merhaba 25. Haftada bizimde 700 gr dı şuan 28 haftalığım 1077 gr olmuş normal dediler. Doktorunuz normal dediyse bence sıkıntı yoktur
Nurunsl Cicilibicili yiyorum çok fazla hepsinden ama doktor genetik dedi istediğin kdr ye az alıyosa yapacl bşy yok dedi 😕
Nurunsl Bbssra gelişim geriliği olmasından korkuyorum yada hep böyle az alıp erken doğum olursa diye :(
Nurunsl Bbssra şuan için erken dedi daha 25 haftalıksın falan dedi. Normal dedi kilosu ama grafiğin bir tık aşağısında gözüküyo gösterdi grafiği 😣
Nurunsl Bbssra her şey gayet iyi demişti detaylıda. Ben 4200 doğmuşum eşim 3100 genetik dedi eşinize çekmiştir dedi.
Bbssra Nurunsl valla bilemedim bide başka doktora mı gitseniz eşimde bende 3 kilo doğmuşuz ama bebeğim 24+5 te 762 gramdı
Nurunsl aysiin hemen hemen yakınız evet. Sizin ki iyi kilo almış 3 haftada ozaman değil mi ? 30 haftadan sonrada çok alıyo diyolar ama 🤲🏼
aysiin Nurunsl Aynen 3 haftada iyi kilo almış 377 gr almış oluyor genelde ilerledikçe daha hızlı alıyorlar canım önemli olan sağlıklı olmaları