maria12 15 haftalığım çok fena midem yanıyor. Ne önerirsiniz. Elma dediler yuttuktan sonra bile midem aşırı yanıyor böyle bir şey yaşamamıştım hiç 😭😭
SerpilAVCI maria12 sade maden suyu iç canım. Ben 37 haftalık hamileyim mide yanmam olduğundan beri günlük içiyorum. Hem faydalı hemde mide yanmasını alıyor. Bi dene istersen
gokella maria12 34. haftadayım artık mide yanmasından ağzımın tadı yok. Gaviskon,talcid,rennie,elma,salatalık hıc biri kesmıyo malesef😕
Melek0720 Ayva süt muz leblebi salatalık sakız gibi şeyleri öneriyorum size iyi gelecektir emin olun buna..
Snszasla maria12 tamamen geçmiyor başladığı an içmek zorunda kalıyorsun ben dayanamadıgım da doktoruma yazdım alabilirsin kullan dedi hemen aldım eczaneden ve başladım halen de 28 haftalığız içmeye devam ediyorum başladığı an eziyet oluyor heleki ilk aylar ağlıyordum onun için
maria12 Snszasla aynen öyle bir eziyet ki bir şey yuttuktan sonra hele ki sizde de öyle oluyor muydu mesela bir şey atıyorum ağzıma geçsin diye iyice yanıyor sanki
Melek0720 Gaviscon çözüm değil doğal yollardan denemenizi tavsiye ederim. Gavisconu içerseniz 1 2 saat geçirir tekrar mide yanması gösterir. Ginede size kalmış bir durum.
maria12 Melek0720 doğal en iyisi ama çare olmazsa mecbur kalıyoruz yoksa benim içinde en som çare ilaç ama yine de alayım evde bulunsun
Buseeo Süt anlik geciriyor 10 15 dakika fln ekmek ici daha etkili bence yatmadan önce biraz ye bastırsın gece başlıyor çünkü yanma
maria12 Buseeo geceleri genelde ağzımda tat değişikliği oluyor o da ayrı bi zorluk şeker alıyorum yanıma hep
Snszasla maria12 yaklaşık iki saat önce tam da öyleydim uzandım sanki ağzıma kadar geliyor o acılık hemen kalktım içtim su an uzanıyorum ve kalmadı etkisi geçti
Buseeo maria12 allah yardimcin olsun canim ben daha dun gece hiç uyuyamadim mide yanmasindan ekmekte kalmadigi icin sütle idare ettim ama gecmedi esim ise gittikten sonra uyuyabildim sabahi zor ettim sanki midem agzima cikip tekrar asagiya iniyo gibi cok zor
maria12 Buseeo Allah yardımcın olsun senin de canım benim. Zor zamanlar inşallah sonu kolay olur. Ekmeği bana da önermişlerdi midedeki suyu alıyormuş iyi geliyormuş diye. Onu da deneyelim
pinar2210 Bende 6.haftamdayim ve sürekli midem yanıyor kızlar. Süt içiyorum bi süre geçiyor gibi oluyor ama sonra yine devam. Sakızı da duydum ama henüz denemedim. Bu yanmalar ne kadar devam edecek acaba