Kızlar oğlum bugün tam 1 aylık bu forumu da çok özledm ama o kadar yoğun geçiyor telefonu unutuyor insan. Doğum hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü bnde doğum korkusu vardı. Başlıyorum:)
Doğum için gün aldık ancak 2 gün önce ağrım oldu bebek hareket etmedi acile gitti saat 21.00 de. Nst de düzenli sancı vardı doktor hazırlayın 10 dk ya ameliyathaneye alın geliyorum dedi biz şok:) sandık ki eve gönderirler o kadar panik oldum ki. Giyindim ameliyathaneye indirdiler. Lavman yapmadılar. Spinal iğne yapıldı sanırım 2-3 tane iğne yaptı sadece biri acıdı kan verme kadar bi acı. Sonra ayaklarım yavaş yavaş uyuşmaya başladı. Doktor geldi başladılar ben hemşireye bebek doğar doğmaz bna sakinleştirici yapın dedim çünkü ellerim zangır zangır titriyor sakinleşemiyorum. Evet ameliyat sırasında dokunmaları sallamayı hissettim ama normal dokunma hissinden çok daha az hissediyorsunuz ve kesinlikle korkutucu değil hatta çok keyifliydi:) bebeğin içimden çıktığını anladım o kadar güzel bir histi kiiii☺️ Onu görünce ağlamaya başladım istemsiz çoook tatlıydı kızlar. Hemşire sakinleştirici ister msn dedi ben hayır onu götünce sakinleştim dedim giydirirlerkeb izledim mucize gerçekten😊 sonra oğlumu babasına götürdüler ben biraz daha içerde kaldım dikişleri filan hiç hissetmediö sanırım toplam 20-25 dk sürdü sonra odaya çıkardılar. Darısı sizin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almaya kızlar🙏 Sorusu olan olursa yanıtlarım ha bu arada tekrar doğursam spinal sezaryen isterim ve oynaya oynaya girerim ellerim boşuna titremiş :)