Nisanuur Hayırlı akşamlar kızlar 31+4 hamileyim bulantı kusma ile gittim ve tahlillerde protein kaçağı cıktı doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi birde enfeksiyon yüksek diye ilaç verdi. Birde böbreklerin aşırı ağrıyor bu durumu yaşayan varmı?
lhanMerveGler Nisanuur merhaba canım öncelikle geçmiş olsun başka yan etkisi varmıydı acaba hissettigin 🤔
Cgdmtkrozdmr Nisanuur bende de tek pozitif kaçak var 3 haftadır devam ediyor.. Doktorumun önerisi tuzu kesip bol su içmem oldu ayrıca sürekli tansiyon takibi yapmamı istedi 13e 8 olursa ya da vücutta ödem olursa hastaneye gitmemi söyledi.. 37+3 oldum şükür bi sıkıntı yok şimdilik..
cennetinsusu Nisanuur Canım tansiyonunu da ara ara kontrol et. Çıkma ihtimali çok yüksek. Protein çıkınca tansiyonda çıkabiliyor çünkü
Hill34 Ay ayni sorun bende de var 37+2yim idrar da protein cikti +1degerinde ve gobegimde bacaklarimda ödem cok fazla doktor gebelik zehirlenmesi var hafif derece de dedi boyle giderse dogum olucak😞
Nisanuur Hill34 hadi yaa cok gecmiş olsun canım , genelde beraberindeki şikayetlerde ödem şişlik oluyor ama bende hiç şişlik olmadı anlayamadım 😐
Hill34 Nisanuur sagol canim sana da gecmis olsun . sisligim var olmaz mi ayaklarm bileklerim sisiyo carsamba gunu gidicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimzii hayirlisiyla alalim kucagimiza 🙏
Nisanuur lhanMerveGler bulantı kusma böbrek ağrısı canım başka bu durumla ilgili bişey hissetmedim ama bu ağrı dayanılmaz hale geldi yaa kimse yaşamasım amin.
Nisanuur Oznur Cgdmtkrozdmr canım cok gecmiş olsun öncelikle banada bol su içmemi tuzlu yememi söyledi birde bu enfeksiyon için verdiği tek doz ilacı kullanmammı söyledi bir daha tahlil yapıcakmış
lhanMerveGler Nisanuur amin canım inşaallah bende 13 haftalık hamileyim bulantım çok ve agzımın içi ekşi ekşi zorla istifra ediyorum çok şükür agrım felan yok ama işte biraz şüpheleniyorum pazartesi kontorlum var hayırlısı olsun ögrenerim bulantımın sebebi ne 😞
Nisanuur lhanMerveGler ilk zamanlar benimde bulantım aşırıydı sonradan azalmıştı. Değil yemek yemek au bile içemedim ben idrarda keton yani açlık çıkınca yatış verdi doktorum ama yinede bi sebeb bulamadı bulantı ilacı verdi gönderdi. İnsaAllah hemen gecer bulantı kusma zor ya
lhanMerveGler Nisanuur aynen çok zor rabbim hepimize kolay gebelik geçirmemizi nasip etsin inşaallah canım tekrardan çok geçmiş olsun
Nisanuur Hill34 bende yarın tekrar gidicem ve tahliş yapılıcak şişlikte duyduğum kadar cok zormuş olmadı hiç bende Rabbim acil şifalar versin
Hill34 Nisanuur zor ya ayaklarimin ustu aciyo sistigi zman . amin sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun