aysenurbahadir Herkese merhaba. Ben şu an 20 haftalığım. Detaylı ultrason yaptırmam lazım ama devlet hastanesi yapmıyor. Özellerde çok pahalı. İstanbul da yaşıyorum. Uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer var mı acaba 😔
Mrymozr aysenurbahadir Ümraniye de erbil çakar var perinatolog uzmanı. Bende onda yaptirdim hafta sonu :) 280 tl ücreti
heyymomm aysenurbahadir fındıkzadede hekimoğlu görüntüleme merkezi 350 lira fotoğrafları falan baya iyi veriyorlar cd de veriyorlar
Mrymozr Seydaaltun Santral de hemen metronun karşısında kaliyo. Evet herşeyi detaylı söylüyor. Esinide iceri aliyo videoya aldi esim hatta çoğu yeri. Ayni zamanda da zeynep kamilde doktor kendisi ama ordan randevu almak cok zor oldugu icin bende klinige gittim. Memnun kaldim her organin siyah beyaz resmini veriyo. Renkli de gosteriyo bebisinizi resim veriyo
aysenurbahadir Mrymozr hayır almadım açık adres ama internette vardı Dr. Zehra Küçük diye geçiyor adresi haftaya cumartesi aldım 🙂
Mrymozr aysenurbahadir Metronun orda akbank var sağ tarafinda santral iş merkezi var onun 5. Katı sibel açıkalın diye yaziyo zaten orası. Bende haftaya cumartesi ye randevu alicam kaca aldin sen :)
aysenurbahadir Mrymozr 10 - 11 e almıştım ama benim evime çok uzak evim Esenyurt’ta o yüzden iptal etmek zorunda kaldık :)
heyymomm ZehraMelek adını hiç öğrenmedim kadın doktorunuz var mı diye sormuştum direkt var yazıyorum randevuyu dediler sanırım zaten bir tane kadın doktor var tesettürlüydü orta yaşlıydı