Mine96 Gelmek bilmeyen inatçı Kızımı 40+5 de suni sancı ile kucağıma aldım 🙏 merak ettiğiniz Soru varsa cevaplarım kızlar gerçekten stresli bi bekleme süreci oluyor
gokcek07 Mine96 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙂 Darısı sağlıkla bizlere ☺️ 39 dayım bende bekliyorum bakalım biz napıcaz
Mine96 Nnadye haftama geldiğimde 2 cm açılmam vardı doktorumuz 39. Haftayı görmeyiz bile demişti ama öyle olmadı 40. Haftaya geldiğimde açılmam 3.5 cm olmuştu doktorum 40.hafta doğum olsun kakasını yiyebilir dedi ama beklemek istedim 41 e kadar en fazla 41e kadar bekleyebiliriz demişti o da 40+5 geldiğimde sürekli kontrole gittim Nst de hep düz geliyordu sancı filan hiç olmadı bende en sonunda boşuna beklemeden yatmak istedim
Mine96 gokcek07 Teşekkür ederim darısı başınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nnadye Mine96 ben de 35. Haftada gidince iki hafta ondeydi bebek . Eğer iri bebek olursa 37 de suni sancı ile alırız dediler . Zor oluyor mu suni sancı . Dayanabiliyor mu insan