Asenana 37+3um. Dün nst de sancim cikti. Isteğe bağlı sezaryen olucam 9 kasima gün almıştık. Ama sancim çıkınca aklıma bebek kanala girerse normal doğurmak zorunda mı kalırım diye geldi sezaryene almazlar mı doğum başlasa
Gzde_96 Asenana benım bebeğim 36. Haftada doğum kanalına girmişti canım ama tansiyon problemım vardı 37+3 te zorunlu sezeryan oldum yani oluyor merak etme 🥰 sağlıkla kucagına al inşallah🤲🏻🧿
ilgin22 Asenana ilk gebeliğim normal başladı normal istiyordum 12 saat sancı cektim açılmam ilerlemeyince sezeryan oldum kanala girsede sıkıntı olmaz tabi kalp atımı yavaşlayıp başka bişeyler olmadığı sürece onlarda sezeryan bile olsan olabilecek şeyler 🙏
Eymirinannesi Dr normal için zorladı ama 40+0 da kendi isteğimle sezeryan oldum. Mutlaka doğum kanalına girmiştir o haftaya kadar bence Herlde sıkıntı olmaz
Esra3334 Merhaba ben 37+2 günlüğüm bebek kanala girdi ama isteğe bağlı haftaya sezeryan olacam bir haftadır tansiyonum yükseliyor doktor sezeryan daha erkene çekti bu durumdan dolayı öyle birşey olsa söylerdi 🤲🏻