Huunomml Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim miğdem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum aç kalmam bebeğe zarar verirmi başına gelen yazsın lütfen yada neler bulantımı bastırır
Neslicavusoglu Huunomml bebek 14.haftadan sonra annenin yediğinden alıyor öncesinde defolarından besleniyorlar. Arkadaşımda hiç yiyemiyordu ama sıkıntı olmadı. Meyve suyu iyi gelebilir bana limonata iyi geliyordu
Elbet-birgun-kavusacagiz Huunomml 3 aydan sonra bebek sizin yediklerinizle besleniyo ama ac kalmamaya calisin halsiz dusersiniz kaninizdan besleniyo sonucta
halitefe Huunomml mide bulantı ilacı al canım hiç ihmal etme bebeği etkilemese bile seni mahveder vitamin depoların boşalacağı için
gokcek07 Huunomml 4 ay bulantı ve kusmadan dolayı su bile içemedim ama hamd olsun bi sıkıntı olmadı endişe etme 🙂
MihricanA Kraker sari leblebi tarzi seyler iyi gelir ama benim o haftalarda hic bisey ise yaramiyordu yemek yemedigim icin de vitaminsiz kalmistim hastaneye yatırmışlardı. Mutlaka doktoruna bildir prilam dr. Diye bir ilac var onu yazar sana o ayakta tuttu beni
halitefe Huunomml prilam dr gece yatmadan iki tane içersen ertesi günün çok rahat geçer 22. Haftadayım hala devam ediyorum için de zencefil ve vitamin var sadece
grmz31 Huunomml ilk haftalar doktorum 7 aya kadar çubuk kraker bile yesen sorun yok dedi zaten 7 aydan sonra bebekler kilo alıyor sen vitamin ve ilaçlarını al toparlanana kadar
Elif_gur12 Huunomml bende hiç yiyemedim başlarda hep aç gezdim bulantım oldugu için idrarımda keton çıktı doktor bu iyi birşey değil kendini aç bırakma kelli felli otur yemek ye demiyorum ama hiç değilse tost, çorba, çubuk falan ye dedi.
halitefe Huunomml rica ederim canım fiyatı biraz yüksek doktora yazdır yada sağlık ocağınnda falan yazdır
grmz31 Huunomml için rahat olsun ilk 6 ay herşeyden tiksindim hiçbir şey giyemedim nefes alamıyordum evimde hala istifra ediyorum 37 hafta olucam ama İnan bebek büyüyor bir şekilde. Folik asiti ihmal etme bir tek onu verirler şimdilik bulantı içinde prillam dr iste gece yatmadan önce iki tane iç zararı yok bende pek yaramadı ama normalde çok etkili bi ilaç mide sorunlarına da iyi geliyor. Etraftaki insanları da dinleme çocuk büyümez vs.