Tugcekkkkk Transferin 6.günü Bakın bakalım ikinci çizgiyi bir tek ben mi görüyorum https://resminiz.com/r/ofzx
mercimeginanne Tugcekkkkk çok idrar damlatmışsınız galiba test bozulmuş galiba kan verin isterseniz. Ben transfer sonrası 8. Gün kan verdim 99,1 çıkmıştı.
Sevgi1995 Tugcekkkkk transferin 6inci günü erken değilmi 10 güne kadar yalancı pozitiflik olabiliyormuş inşallah vardır canım hayırlısı olsun inşallah
Tugcekkkkk blueberyy00 hayır canım. Sabah ilk yaptıgımd çizgiyi gördüm ama emin olamadım. Dün de aynı şekilde silik çıktı. Bu resim 4 saat sonra çekildi. Belki silinir diye bekledim silinmemiş
blueberyy00 Sermec27 banada sanki beklemeden hemen çekmiş ilk damlattiginda o kırmızılık akıp gidiyor onun akmasını beklemeden çekmiş sanki öyle geldi
blueberyy00 Sermec27 evet öyle görünüyor ilk damlatir damlatmaz çektiyse normal öyle görünmesi inşallah hamiledir arkadaş ama var gibi iki testte de çıkmış cunku
blueberyy00 Tugcekkkkk himmm o zaman bilemedim ya normalde ilk damladiginda böyle gorunup biraz sorna gidiyor o pembelik ama fazla damltmissindir belki