mercimeginanne Handan28 hindistan cevizi yağı, kakao yağı, menekşe yağı ve E vitamini karışımı kullanıyorum 20. Haftadayım hala çatlamam yok. Arkadaşım doüuma kadar kullanmıştı hiç olmadı onda sadece basenlere sürmemişti oraları çatladı
Caglanuroney Handan28 arada aklıma geldikçe bebek yağı sürüyorum nemlenmesi için 31+5 oldum çok şükür daha çatlağım oluşmadı inşallah olmaz da bundan sonra
Mehtapakgl Handan28 gece yatarken lierac kullandım gündüz badem yağı kullanıyorum. Sürekli nemli tutmaya çalışıyorum. 23+2 im şimdilik yok
akcayaanneoluyorum Handan28 Liearac’ın çatlak önleyici ve giderici iki ayrı kremini ve bir de bio oil kullandım, karnımın altı çatlak dolu 😬 Şöyle ki vücut yapınızla alakalı. Ben daha önce kilo alıp verirken bile çatlamıştım ve hamileyken de çatlayacağımdan emindim. Nitekim öyle oldu 🤷🏻♀️😊
theAna 36ya kadar hindistan cevizi yağı ve badem yağı kullandım yine de hafif çatlaklar oluştu. Sevinmiştim olmadı diye.. Yani olacağı varsa oluyor ne kadar önlem alsakta. Bol su içmenizi tavsiye ederim 👍🏻