Bhrykndmr Ttugbatrn Maşallah herşey çok güzel olmuş.😊 Güle güle kullansın inşallah minik. Dolap ve şifonyer nereden aldınız acaba ?
Balfeman Ttugbatrn Maşallah hepsi ayrı ayrı çok güzel sağlıkla gelsin evladınız inşallah. Nasip olursa bende kızıma füme antrasit renklerinde oda yapmak istiyorum inşallah.
Pembisanne Ttugbatrn Anne yanı olması açısından dedim tekerlek de yok bebek 2 yaşına kadar pek kullanamaz
HamzaMoms Ttugbatrn ay cok guzel olmuş sağlıkla kucağına al inşallah güle güle kullanın🥰 zevklerimiz bir resmen nevresim takımına bayıldım nerden aldınız? Bende gri simli yıldız desenli diktim oğlusuma🙈
Ttugbatrn HamzaMoms çok teşekkür ederim inşallah 😊 sağlıkla gelsin bebişlerimiz🤗 english homedan aldım canım nevresimi. Bende gri yıldızlı istiyordum aslında ama hazırlarda bulamayınca böyle tercih ettik
Ghkj Ttugbatrn besigi bulundugunuz yerden mi aldnz yoksa int uzerinden mi ( bu arada oda cok guzel olmuş zevknz cok gūzel inslh bu guzellikleri sozede yaşatrck hayirli ve saglikli bir evladnz olur ❤❤❤)
Ttugbatrn Ghkj bulunduğumuz yerde bir mobilyacıdan canım kücük anne yanı beşiği de ebebekten 🤗 çok teşekkür ederim