Sevdae Kızlar merhaba çatlatma iğnesiyle hamilee kaldım kanda gebelik yaptırdım 61 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 132 ye çıktı 10 gün geçti aradan ama daha hiç hamilelik belirtisi yok benim gibi olan var mı
Goncikim Sevdae canım benimde öyleydi hiç kendimi hamile gibi hissetmiyordum anca kalp atışını duyunca inandım🤦🏻♀️🤭☺️ Sürekli dua et🤲 9-10 haftalarda mide bulantılarım başlayınca anlamıştım hiç bişey yiyemiyordum ama sürekli karnım acıkıyordu kuru kuru bazlama yedim hep 🤭😁
ElifMnll Sevdae canım iğneyle kaçıncı gün hamile olduğunu öğrendn hayırlı olsn sağlıkla kucağna al inşallah🥰
Sevdae Goncikim bende kalp atışlarını duyana kadar rahat edemiyecem sanırım inşallah bende duyarım canım sen kaç haftalık hamşlesin şimdi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Goncikim Sevdae şimdi 22 haftalık olduk şükür 😇🤲inşallah sende bu günleri görürsün hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤️🤲☺️ Ben sürekli yattım eşim sağolsun hiç iş yaptırmadı
Sevdae ElifMnll Bu ayın 1 inde iğne vuruldum 16. günü öğrendim canım allah razı olsun bütün isteyenlere nadip etsin inşallah
ElifMnll Amin kuzum bende vuruldm 9. Günden itibaren test yapıyorum bugün 11. Gün koyulaşmaya başladı ama iğne etkisidr diye sabırsızlanıyorm hayırlısı Allahtan🥰
Sevdae ElifMnll 1 hafta sonra tekrarla inşallah Allahım nasip eder de vardı bebişin ilk defa mı vuruldun canım iğneyi
ElifMnll Sevdae evet kuzum daha önce 2 kaybım var ilki kendilğinden oldu sonra 1 sene olmadı klomen kullandm iğnesiz oda tuttu sonra onuda kaybettm😔 Şmdi kürtajdan 3 ay geçti geçen ay klomenle olmadı bu ay doktorum çatlatma iğnesi vuralm dedi bakalm👏
Sevdae ElifMnll Başın sağolsun canım üzülme bunda da vardır bi hayır araştırsalardı neden kayıp oluyor diye