Mamyyyyy 36+2 haftalık hamileyim yaklaşık 1 saattir karnımda batma gibi değişik bir ağrı var aynı zamanda ishal oldum birden bebeğin hareketlerini hissediyorum hareket ettikçe cnm daha çok acıyor ve batma artıyor midemde bulanıyor
buseyusuf27 Mamyyyyy bnde 36 haftayım bulantı hep var isal de var bı kac haftadır bnde gelen gıden yok bekle bakalm nısan vs gelecek mı pembe yada kahve sümüksü akıntı oluyor takıp et
Busekrkmz Mamyyyyy değil canım doğum ağrısı belden vuruyor ve ne yaparsanız yapın ağrı hafiflemiyor ve geçmiyor açıklık arttıkça ağrınızda artar ve şiddetlenir. Doğum ağrısının mideyle ishalle bir alakası yok.
Kardelen_nm Mamyyyyy ağrınız hiç geçmiyorsa yada 5 dk da bir olursa nişan yada su gelmesine gerek yok
buseyusuf27 Mamyyyyy beklemeye devam ozmn sancı olursa karnında kasılma takıp et duzensız ıse sorun yok duzenlı olursa doktora gıt
Mamyyyyy Busekrkmz Kardelen_nm buseyusuf27 _ikiprensannesi_ şuan ağrım azaldı doktora gitmedim ama şu gibi ishalim
Busekrkmz Mamyyyyy eğer çok tuvaletinizi yaparsanız acile gidin vücudunuz susuz kalmasın evde de bol bol su için muz varsa muz yiyin o ishali geçiriyor biraz da olsa rahatlarsınız.
Mamyyyyy Busekrkmz bebekte baya hareketli ve çok sık toplanıyor hafif hafif ağrılar oluyor ama ishalden mi bilemedim