47mucizem Merhaba hanımlar Ben her gün limonlu su içerim. Etrafımdaki insanlar limonlu suyun bebeğe kilo aldırmayacağını söylüyorlar. Doktora bu ara girmedim. Gidince elbet sorarım da sizin konuyla ilgili bilginiz var mı
NeslihannK 47mucizem Kuzum limonun kilo aldirmadigini bende duymuştum.kayinvalidem eşime hamileyken kasa kasa kilo yiyormuş doktor yasaklamış o yuzden oda hep bana fazla limon yeme bebek kilo almaz der tabi doktorlar ne diyo bu konuda bilmiyorum 🤷🏻♀️
-betul-20 47mucizem 37+6 haftalık hamileyim ve inanılmaz ekşi aşerdim. Her gün bir limon yedim sonra yarıya indirdim. Ama tuzlayıp yedi fark eder mi bilmiyorum. Bebeğim hep bir hafta öndeydi. Tabi doktor fikri daha önemli.
NefesDeniz 47mucizem Aaa hiç duymamıştım bende her sabah aç karnına ılık suya limon sıkıp içerim yılladır böyleydi hamile kaldığımdan beride devam ediyorum. Gerçek mi acaba?
Mom092 47mucizem ben corona olduğumda benim kendi doktorum hergun limonlu su iceceksin dedi bana bende o gunden beri alistim sade su icince agir geliyo limonlu su sisirmiyo 😊 ama bebegimin kilosu haftasina gore normal bilemedim tabi siz gittiginizde sirarsiniz
Aloneanqel 47mucizem ben hep limon yiyorum ne alakaymış ya 🙈🙈 bebeğimin kilosu da gayet iyi çok şükür 🙏🏻