Lamia65 Merhaba canımmm Anneler🥰 Doğumu kolaylaştırmak için ne yapıyorsunuz🥰 38+3 haftalık olduk.Doğurmak istiyorum artık☺️
Elbet-birgun-kavusacagiz Lamia65 pilates topuna oturup yavas yavas ziplayin 😊merdiven inip cikin Çomelip kalkin 🌸🥳gelsin bebis🤣♥️
ysfali06 Lamia65 ben henüz 17 haftalığım ama duyduğum kadarıyla pşlatws topuyla hareketler yapmak, hurma yemek ve Meryem Ana otu varmış onun çayını içmek doğumu kolaylaştırıyormuş 🤗 İnş sağlıkla kolaylıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
ecembugra53 Lamia65 bende 39. Haftalıgım bu hafta Doğum dedi sancı tavan yapmış dedim Doğuma alcak ama açıklık Yok diye eve gönderdi canım hurma yiyorum eğilip yerleri siliyorum boş yürüyüş squat yapıyorum duş alıyorum kanala girsin diye canım🥰
Lamia65 ecembugra53 maşALLAH🤲 canım. Bende hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum ama birazcık yürüyorum karnımın aşağısı ağrıyor çok yürüyemiyorum
ecembugra53 Lamia65 elinden geleni yap canım hareketli ol cok oturma gerisi Allah’a kalmış Rabbim en güzelini biliyor 😊🥰
pembeblog Lamia65 36 haftada doktorum daha yapmadi . 39 haftada yaparmış simdi yapsa çatı darmıs genelde