Esoo0698 Kızlar 2-3 gündür sağ kaburgam batıyor ve bugün sabah uyandığımda kaburgama kaburgama tekme atıyordu bebek ayaklarımı orda acaba çözemedim 22+2 yim ☺️🤷♀️
strongmom Esoo0698 bede. 32 haftalığına canım bende de çok oluyor nefesim kesilir şu birkaç gündür böbrekkerime doğru tekme atıyor 🙈
Snszasla Esoo0698 28+5 olduk benim miniğim de çapraz yatıyor o yüzden sağ yan tarafımı kaburgalarıma vuruyor bazen diyorum yavaş vur annecim 😀 bazen unutuyorum vurunca irkiliyorum büyüyorlar artık tekmeleri daha sert oluyor
Frutti Esoo0698 atar canım ben 33 haftalık hamileyim hergun özellikle sağ kaburgama vuruyor itiyor daha neler neler 😊
S-r-p Beş altı aylıkken sağ kaburgamı itekliyordu bildiğin kemiği ayağa kalkınca yerine oturtuyordum şimdi sol kaburgamı beğenmiyor galiba sürekli tekme atıyo oraya bakalım hangisi kazanacak ama canım yansa da komiğime gidiyor 😂
Esoo0698 S-r-p Dalmıştım bianda vurunca ahh diye tepki verdim sonra oturdum izledim senin orda ne işin varki dedim😁
S-r-p Esoo0698 valla öyle yerlere elini ayağını sokuyor ki ben de şaşıyorum zarın içinde nasıl yapabiliyor diye 😂
strongmom Esoo0698 ben çok ayakta durdum zamanlar olur uzanınca geçiyor yam yatıyorum birazda limi göbüşüm de gezdiriyorum paşam iniyor aşağıya 😍
19231923 Esoo0698 benim de aynı sağ kaburgam ve göğüs altım batıyor oda gidiyor inadına oraya vuyuyo☹️☹️
19231923 Esoo0698 benim bu ara maşallahı var gece çok fena vuruyor anneye vuyulmaz diyom ☹️☹️ Sağa yatsam sağa vuruyor sola yatsam sola vuruyor hep vuyuyor ☹️