fatma3312 emirasaff34_ benim de riskim filan yok ama Semra verdi numarasını . Herhangi bir sıkıntı olursa gecd gündüz fark etmez yaz dedi . Benim az kaldı zaten son ayıma girdim bakalım artık
fatma3312 emirasaff34_ siz doğum ücretini sordunuz mı park hastanesinde doktordan doktora değiişiyoemış
fatma3312 emirasaff34_ sorunca haber eder misin ? Bende iki hafta sonra gidecem bende soracam bakalım
fatma3312 emirasaff34_ hayırlısı artık bakalım ya inşalalh hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alır evimize geliriz ☺️
emirasaff34_ fatma3312 biz Ravza’da oturuyorduk 2 buçuk sene sonra ordan taşındık ev bulamadık yalım mahallesine taşındık şuan yalım da oturuyoruz
fatma3312 emirasaff34_ biz de bir seneden fazladır buradayız . Tayin dolayısıyla geldik . Burda ev bulduk . Ama ravza taraflarına taşınmayı da düşünüyoruz 😂
emirasaff34_ fatma3312 bizde tain meselesiyle buradayız bizim çıkma sebebimiz ev sahibi evini satılığa çıkardı bizde çıkmak zorunda kaldık ev bulamadık 1 hafta geçti öyle bulduk yerleştik çok şükür