Denizin Tezcansadulla hayırlı uğurlu olsun canım🧿 , hemen hastaneye acile sağlık ocagına bi yere git kan ver gebelik için beta hcg değeri ölçtürmek istiyorum de ,
Benbenim Tezcansadulla küçük mavi olan mı sonucunuz yani daha doğrusu sağ taraftaki mi sol tarafta kimi
Tezcansadulla 6,5,4 gun kala negatif 3 ve 2 gun kala bu sekilde umutlanmalimiyim adeti bi beklemekiyim yarin veya oburgun adet gunum
Tezcansadulla Denizin yurt disindayim cnm burda o sekilde bakmiyorlar bu ara corona vakalari da artis gosterince hic dikkat etmiyolar malesef 😔
Tezcansadulla Ruzgarperisi allah sizden razi olsun ne dileginiz varsa gercek olsun insallah elim ayagim titriyor insallah rabbim insallah
Tezcansadulla Hanzele oyle cnm allah yrdimcimiz olsun insallah ne diyelim ben bikere de kimyasal gecirdim ondan korkuyorum 😔
Sermec27 Tezcansadulla Aaa sende mi hamilesin canım seni cok görüyorum burda inşallah hayırlısıyla vardır 🤲 🥰
Tezcansadulla Semahasan001 yumurtlamanin 12. Gunu adete de 2 gun kala cnm sabah ilk idrarla iki farkli test
vuslatim34 Tezcansadulla canım hayırlı olsun var gibi. Geçen yumurtlama testinide atmıştın sen kaç gün geçti üstünden
Tezcansadulla vuslatim34 12. Gun bugun cnm var yok gibiydi bugun iyice belirginlesmis bakalim hayirlsii