Bubirbus Hanımlar kıbrısta yaşıyoruz. 18 haftalık hamileyim İlk doğumum olacak inşallah bu yüzden çok çekiniyorum ve bayan doktor ile görüşmek istiyorum. Ama şöyle içimi Rahatlatacak güveneceğim bir doktor, bir hastane bulamıyorum. Lütfen öneri bekliyorum ♥️
theAna Bubirbus yakın doğuda Özlen Hanım’a gidiyorum ben çok iyi bir doktor başka doktorlar hakkında bilgim yok 🌼
Sevdaaam09 Bubirbus mrblar bende ilk haftamdan bu yana Cyprus life hospital Sibel izele gidiyorm gerçekten çok aşırı ilgili bir doktor
Bulutmom Bubirbus merhaba istanbuldan oraya taşında tam olarak hangi hastane de bilmiyorum ama dr. Mine Önder çok iyi bir doktor okulunu birincilikle bitirmiş ve ben şuan keşke tekrar İstanbul’da olsa diye her gün üzülüyorum :(
Bubirbus theAna özlen hanıma gittim ama kendisi de hamileymiş tarihimiz yakın. Kontrolünü yaparım ama doğumuna ben giremem dedi kimin gireceği de belli olmayınca yeni arayışa girdim malesef 🙈🥶
theAna Bubirbus aa bana bir şey demedi sizden öğreniyorum 😯 benim doğum yakın olduğu için galiba… Umarım istediğiniz gibi gönlünüze göre bir doktor bulursunuz 🙏🏻
Bubirbus theAna Allahım kolaylık versin inşallah size de 🙏🏻 Saolsun güzel bir dürüstlük yaparak bana söyledi ama bizim Allah kısmet ederse doktor hanımla yakın zamanda doğumlar olacak o yüzden söyledi . Şu an görevinin başında o yüzden size yardımcı olacaktır 😇