deletedmom351 KamileKocaBindak n11den aldım 400 tl kurduk hatta bayıldık eşimle çok güzel. İyi ki almışım.
ozgesoy28 KamileKocaBindak bebekonfordan aldım 400 tl gibi bişeydi hatta dün gece kurdu eşim çok basit kurulumu vardı içinde cibinlik nevresim seti felan var eşim çok beğendi gidip gelip sallıyo😁
Inchkn3510 KamileKocaBindak onurbebe ve barışbebe olarak instagramdan bakabilirsin ben onur bebeden aldim sepet besigi kurulumuda çok kolay ve gayet guzel newresimi falanda war
deletedmom351 MerveYiittekin Tabii parça halinde geliyor sen onu kuruyorsun kurulumu da gayet basit. Paketleme de güzeldi.
ozgeilhan Bebekonfor uygun ve güzel almadım daha ama ordan almayı düşünüyorum İnternet sitesi ve İnstagram hesabı var
KamileKocaBindak ozgeilhan Bende araştırıyorum doğuma çok az kaldı biran önce almamız lazım çok teşekkürler.
KamileKocaBindak ozgesoy28 Hayırlı uğurlu olsun ozaman bende kızama oda hazırladım ama kendi yanım için sepet beşik istiyorum.
deletedmom351 Baysal09 Ona hiç dikkat etmedim canım ya ama ben 6 aya kadar kullanıcam sonra düşme tehlikesi olduğu için malum hareketleniyorlar yer yatağı yapıcam yanımda en azından içim rahat olur.
2prensessannesi KamileKocaBindak ben gittigidiyordan aldim 139 tl ye 2 yasina kadar uygun portatif hemde kurulumu da tasinmasida oda dan odaya . https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lux-sepet-besik-bebek-besigi-sallanir-tullu-besik-hamak-salincak-besik-340460720
KamileKocaBindak 2prensessannesi Baktım ama ben sepet beşik istiyorum teşekkür ederim netteki istediğim gibi deil genede saol.