deletedmom351 BeyzaNurr ilk 3 ay canım öyle bi Limon istedi ki tuzlayarak 3 ay yedim hiçte bir şey olmadı tek sorun biraz mide yakıyor o kadar.
TospikAnne BeyzaNurr deletedmom351 aaa ben çayıma bir tane limon dilimi atıp içiyorum. Zararı niye olsun ki vitaminli bişey aşırı yenmedikçe.
seyydac BeyzaNurr ben de ilk aylar sürekli limon yiyordum tuzlayıp tatlı görmek bile istemiyordum ☺☺ şuan 33 haftalığız çok şükür bir sorun yaşamadım. Sadece tansiyonunuzu düşürebilir onun için dikkat edin derim ☺
deletedmom351 TospikAnne C vitamini sonuçta tabii aşırıya kaçmadan ben biraz aşırıya kaçtım tuzla falan yiyerek ama normal yiyebilirsin sorun olmaz.
Gozdealpu Bende ilk zamanlar sürekli yedim. Salatalık havuç doğrayıp limon sıkıp tuzlayıp yedim. Hiç bişey olmaz ama tuzu abartmayın
Gozdealpu BeyzaNurr çok şükür yarın 27.haftayı tamamlayacaz. Daha önce hiç duymadım. Doktorumda herhangi bi yiyeceği düşüğe sebep olur diye yasaklamadı. 3 çocuk sahibi annemde bişey söylemedi
seyydac BeyzaNurr yok hiç sormadım bi sorun yaşamayınca sormaya gerek duymadım sanırım. Hala da yiyorum limonu ama
Gencanne01 BeyzaNurr herhalde su hayatta benım kadar yıyen yoktur ama gayet sağlıklıyız masallah 24. Haftamız
Elifff1601 Cinsiyetler ne peki 😊 bende limonu cok yiyorum. Fazla yemek iyi degilmis kani sulandiriyomus
Seftali @BeyzaNurr 30 haftalığım ve başından beri bolca limon yedim ekşiye düşkünlüğümden. Tansiyonunu düşürme ihtimali yüksek aşırıya kaçarsan o yüzden dikkat etmelisin. Onun dışında afiyet olsun 😊
eylulay34 BeyzaNurr yok canim korkma ye. Annem bana hamileyken cok yemis. Hatta babam zarar gelcek diye korkup kizarmis. Annem de banyoya gidip gizli gizli yermis. Cok sukur sagligimda da bi sorun yok😂