iremserhat Mukaddes321 ayni bende ya ilk gebeliğimde hiç böyle seyler yaşamadım bunda sadece mide bulantısı ve üşengeçlik uyku hali baş dönmesi
cicegim_geliyor iremserhat bizde 9+1olduk bizim.mayis gibi gorunuyor oglum 37 haftada gelmişti bu insallah tam zamaninda gelir
ilkin41 iremserhat 7+1le burdayız ♥️ endişe mutluluk korku tüm duygularla beraber herşeye ağlama isteği iştahsızlık karman çorman geçen günler😂
gmzrk iremserhat mide bulantısı ve keyifsizlik eşliğinde devam fakat razıyım sağlıkla gelsin yeter 🌸😌
gmzrk iremserhat bugün 7+1 im kalp atışı için doktora gideceğim umarım duyarız🤭 bulantılar devam hala sabahları lavobada açıyorum gözümü 🙄
Tgbasnck gmzrk görürsünüz inşallah bende 4 haftalıkken gittim görmedi sonra bi bi kaç hafta bekledim sonra gittim 7+2 ken o zaman gördü kalp atışını bile aldı
gmzrk iremserhat evet evet adet tarihim güncellendi 6+4 de duymuş olduk şuan 7+2 yim şükür doğum 4 temmuza güncellendi
Bsrbnzr Bsrbnzr alt bel ve sol kalcamda sürekli ağrı var 2 haftadır. Son birkaç gündür bacak arama yastık koyup uyuyorum sabah agrım daha az oluyor. Bu kalca ve bel ağrısının uyandırdığı bile oluyor yoksa. Sizde de var mi vücut ağrısı?
iremserhat Bsrbnzr ilk gebeliğimde hamile kaldığımda adet sancısından kurtuldum diye göbek atardım sonradan öğrendim ki artık hergün ayrım olacakmış 🙈 bele destek koyarak oturmak cok rahatlatıcı