Aysegull34444 Kızlar merhaba 2 gün önce normal doğum yaptım kesi attılar malesef çok acım var ne yapmam lazım yardım edin nolur🤲 Bakımı vs nasıl oluyor tuvaletimiz alaturka oturamıyorum 😔
mlsmrtgl Aysegull34444 Bu durumda alaturka tuvalet kullanmayın. Mutlaka her tuvalet sonrası iyice kurulanın. Pansumanlarınızı ihmal etmeyin.
MinikRC Aysegull34444 batikonu su ile çözün biraz onu dökün tuvaletten sonra günde 3 kez falan yapın.Doktorum bana direk batikon yazmıştı ama reçetesiz de alınıyor diye biliyorum.Ve sonrasında kupkuru tutmanız lazım ki enfeksiyon olmasın.Zor ama geçecek merak etmeyin 🙃
Fatmanurkor94 Aysegull34444 antibiyotik krem vermıstım doktorum bana alaturka oturmak can yakabılır kuru tutmaya calısın dısıkler cabuk kurusun antibiyotik krem kullanın eczaneye sorsanız onlar da verırler
NeslihannK Aysegull34444 Kuzum sadece hakiki zeytinyağı aldır pamuk yardımıyla ondan sur hemen iyilesicek
Aysegull34444 mlsmrtgl Pansuman vs hiç bişey yazmadı doktorum tek antibiyotik ve ağrı kesici yazmış napıcam bilmiyorum😔
aeh batikonla temizleyin. Islak kalmamasına dikkat edin. birde bana madecassol merhem vermişti yara hızlı iyileşsin diye ona bakın isterseniz
Aysegull34444 aeh Çok teşekkür ederim çok sağolun 🤲 Sürekli kan geliyo kuru kalması pek mümkün görünmüyo kapatmam mı lazım üstünü?
aeh Aysegull34444 tabi orasıda öyle, yok üstünü kapatmayın hava aldıkça daha çabuk iyileşir. Kantaron yağı da yaralar üzerinde çok etkili onuda deneyebilirsiniz. Allah şifa versin
NeslihannK Aysegull34444 ilk günden beri dikişlerime batikon vs hic bisey sürmedim sadece hakiki zeytinyağı inan tek çare o göğüs uçlarına da sur çatlama falan olmasın
Aysegull34444 NeslihannK Canım bişey daha sormak istiyorum sana sürücem ama kuru kalması gerekiyo diyolar ne yapmam lazım nasıl sürüyosun
NeslihannK Aysegull34444 Kuzum her Lavobadan sonra mutlaka kurula ıslak kalmasın pamuğa zeytinyağını dok dikişlerime tampon yapar gibi hafif hafif sur 2-3defa sürdükten sonra nasıl yumuşadığını acısının gittiğini goruceksin rahat rahat oturup kalkicaksin çok güzel yumuşatiyo dikişlerimin bile düştüğünü anlamadim ben
NeslihannK Aysegull34444 çoğu kişi kurutma makinesi kullanıyorum diyo ama aslında çok sakıncalı dikişlere zararı var daha zor düşmesini sagliyo ya bi parca temiz bez yardımıyla yada peçete yardımıyla kurula mutlaka