babysevgi Arkadaşlar yatak odası için güzel sık yatak örtüsü bakıyorum online olarak chakra,karaca home a baktım 😬 ama online olduğundan mı bilmiyorum beğenemedim mağazada gözüne çarpan var mı ? pek avm e gitmiyorum😬
Homeless20 babysevgi annem bana karacadan almıştı. Kutusunu attım adını bilmiyorum yatak örtümü şuan kullanmıyorum diye kaldırdım :) alacak olursan karaca al mutlaka
Songulkls27 babysevgi karacayı çok tavsiye ederim kumaşı dokusu genişliği çok güzel makina dan çıktığında asla kırış kırış çıkmıyor renginde solmuyor
nagsal-48 babysevgi düğün öncesi karaca home dan almıştım çeyiz seti idi mağazadan almıştım 2 yıl önce çok beğenerek almıştım
babysevgi Homeless20 karacaya bakmıştım 😬 online olarak ama beğenemedim mağaza da belkide beğenirim☺️ birde zara home a baktım online olarak orda fa pek bişy yok
Oznrrd babysevgi Ne tarz bir şey istediğini bilmiyorum ama trendyoldan bakabilirsin oradaki yorumlardan yola çıkarak kafanda birşeyler oluşur ☺️
Busraveminisi1 babysevgi home sweet home da öok tatlı yatak örtüleri var yıllardır kullanıyorum ne iplik atması ne renk solması ne de tüylenme var
aybarsdefne babysevgi Karaca da mayi desenli çini. Desenli mavili beyazlı bi takım görmüştüm birse battaniyesi vardı ben çeyizime aynısının şal desenlisini aldığım için almadım ama çok içim gitti 🙈Birde ben spor sade beyaz takımları da çok seviyorum aşırı hoşuma gidiyor Versace chanel yazan takımlar felan var danti Home de onlardan burbery olanı nı aldım ama aklım alamadıklarında 😂😒😒