Nurdanblkoglu Merhaba 6 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce spora başlamıştım basen ve iç bacak bölgesi için beni çok rahatsız ediyor doktoruma soramadım spor yapan var mı ?
Mahbuss Nurdanblkoglu bende yapıyordum öncesinde ama yine ilk 12 hafta bekledim ondan sonra yavaş yavaş başladım virüs olunca spor salonuna gidemedim malesef
Mahbuss Nurdanblkoglu ama öncesinde yürüyüş yapıyorsan ona devam edebilirsin hafif tempoda dinlerek doktorun gebeliğin de bir risk görmediyse
mlsmrtgl Nurdanblkoglu İlk 12 hafta doktorum tavsiye etmedi spor yapmayı. 24. Haftadan sonra pilates ve yogaya izin verdi.
Ckafali Nurdanblkoglu doktorunuz bunun hakkında bilgi verecektir çünkü bana 18.haftamda artık spora başlayabilirsin yoga pilates yürüyüş yapabilirsin dedi 30.haftamda ara verdik bebeğim makat gelişi çünkü son haftalara doğru eğer dönerse tekrardan pilatese devam🙂
MeliSeliMelih Nurdanblkoglu benim evimde koşu bandım var tempolu yürüyüş yapıyorum 16.haftadan sonra hızlanıcam 🥰 ilk 3-4 ay spor çok önermiolar dikkat edin 🤗
Myssr Nurdanblkoglu 12. Haftaya kdr yapilmiyor canm yapma sonrasında doktoruna sorarak baslayabilirsn