Anne_adayi33 Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 6+1 günlük hamileyim ve dün akşam kahverengi bir leke geldi. Doktoruma danışacağım ama size de bir sormak istedim. Daha önce başına gelen oldu mu?
kubra_c Anne_adayi33 Bu haftalarda büyük ihtimal yerleşme kanaması oluyor. Ama hamileliğinizin hangi haftasında olursanız olun kanama tehlikeli kabul edilir bu yüzden vakit kaybetmeden doktora gidip progestan baslamalısınız 🌸
Anne18 Anne_adayi33 dikkat etağır kaldırma yat uzan dinlen canım yüksek yere uzanma bebeğin yeni yeni tutunuyor
LETHE @Anne_adayi33#111969782 pazar günü 6+3 de kahverengi lekelenme gördüm ama coktu. Hemen doktora gittim. Igne vuruldum. Ben progesteran kullanıyordum. Kullanmasaydim onu vericekti.
Emine_lfc Merhaba canım bende kanamayla hastaneye gittim yatış verildi daha sonra 1 hafta kadar leke gelmeye devam etti. Doktor düşük riskinden dolayı olduğunu söyledi. Şuan lekelenme yok bitti. Progestan fitil ve iğne oluyorum. Doktoruna danışman daha iyi olur 🙂
LETHE Anne_adayi33 sebepsiz kanama dedi. Icerideki birikmiş kan cikabilir dedi benim siyah gibiydi hala da devam ediyor cuma kontrole gidicem bende. Bol su ve bol bol dinlenin
Kbrcmc Bebeğin tutunma döneminde bunu normal gördükleri söyledi benim doktorum ama benim önce önceki gebeliğimdede bu skntı vardı kaybetmiştim başka nedenlerle o yğzden iğne ve ilaç kullanıyorum. Sende gitmelisin herkesinki farkı sonuçlar oluyor ihmale gelmez
Anne_adayi33 Herkese çok teşekkür ederim.. Doktor ilaç başlayabilirim dedi kontrole gidicem bugün inşallah kötü birşey çıkmaz 😔