Mihriban_adsaz Mrb kızlar ben 7 haftalık gebeyim çikolata aşığıydım ekşi de aynı şekilde sürekli limon ve pestil yiyorum şimdi tatlı şeyleri karartmışım yiyemiyorum sizce bunun cinsiyet le alakası varmı?
Ffc2224 Mihriban_adsaz 25+6 haftalık hamileyim suana kadar hiç bişey aşermedim halende diyorum acaba ne zaman aserecem 😅 nasıl bir duygudur falan bebegimde erkek
Tugceasl Mihriban_adsaz yok canım cinsiyetle alakası vücüdünda ne eksikse onu canın istiyor birde iştahın olmadıgı için benim canım kil toprak istiyor mesela ne alaka yani cinsiyetle 😀
asiltosumm35 Mihriban_adsaz hicbir alakasi yok canim bende tatli asigiydim. Ama 4 ay boyunca agzima neredeyse meyve bile sokamadim. sadece eksi sadece tuzlu. Ama oglum olucak insallah ve su son aylarimda deli gibi tatli yiyorum 😍 yani ilk olan dogru degil bence
ssnnmmm Hiç alakası yok çikolata yada tatlı görünce bile içim almıyor ama nar ekşisini kaşığa döküp içiyorum
Mihriban_adsaz ssnnmmm ya tabiki öncelikle sağlıklı olsun ama erkek olmasını çok istiyorum beni böyle eşiyle görünce herkes kız diyo 😁
Mihriban_adsaz Ffc2224 valla saniyelik aşeriyorum ama evimi kararttım kendi evimde bazen su bile içemiyorum 🤦♀️
ssnnmmm Mihriban_adsaz tüm belirtilerim kızdı her yerde sivilce çıktı yüzüm lekelendi sürekli ekşi yedim hatta tatlıdan nefret ettim ama erkek hiçbiri tutmadı bende
Tugceasl Mihriban_adsaz suyu buzluya koy kokusu kalmaz öyle , çıkartıp biraz daha ılıklasınca iç yaşam kaynatıp şişelere koy kokusu öyle de geçiyor
Mihriban_adsaz ssnnmmm benim de yüzümde sivilceler çıktı ama yüzüm lekelen medi sivilceler ağrıyor bide
Tugceasl Mihriban_adsaz bende kahve telvesi yiyorum toprak yerine kocama söylediğimde bana kedi misin sen demişti 😂
Mihriban_adsaz Tugceasl 😂😂ilginç ya bende hiç olmadı onlar ama ekşi çok çekiyo canım bide tuzlu şeyler
Gulsen4224 Tugceasl bendensin kahveyi sırf onun işin yapıyorum eşim aşkım boşuna yapma kendine ben kahvesini içeyim sende telvesini ye diyor kahvemi içmeden döktüğümü gördü ya😂🙈
Tugceasl Mihriban_adsaz evet normal suyu böyle acı kokar ekşi kokar sana şimdi ben de öyle yapardım o haftalarda sonra doktordan dr prilam yazdırdım
Tugceasl Mihriban_adsaz benimde hep tatlı çekiyor ama henüz belli değil cinsiyetimiz göstermiyoruz 🤷🏼♀️