Gönderinize şimdi denk geldim. Ben bebeğimin neredeyse her şeyini nextdirect.com dan aldım. Normalde kargo 40 TL ama yanlış hatırlamıyorsam 250 TL’yi geçince kargo ödenmiyor. Sepete ekleyip bakabilirsiniz. Ürünleri satın aldıktan sonra size mail atıyorlar gümrük ücretini onaylıyor musunuz diye. Gümrük ücreti de aldığınız ürün fiyatının %18 i kadar. Bu maili onayladıktan sonra ürünler gümrükten geçip Türkiye şubesine geliyor. Daha sonra size yine mail yoluyla İban no gönderiyorlar gümrük ücretini yatırmanız için. Yatırdıktan sonra da ürünler size kargolanıyor. Bu işlemler ortalama 10-15 gün civarında sürüyor. Ama kesinlikle değer. Ürünler kaliteli ve uygun. İnstagramda butikler her ürüne 40-50 TL ekliyor bazıları kargo da istiyor. Gümrük ücreti eklense dahi bu şekilde baya bir karda oluyorsunuz. Örneğin sitesinde 100 TL olan üçlü tulumlar 118 TL ye gelmiş oluyor size. Ama instagramda aynı ürün 160 TL ye satılıyor. Benim tüm ürünlerim doğru bir şekilde geldi. Toplam 2 kez alışveriş yaptım. Yaz için de yapacağım yeni ürünlerin gelmesini bekliyorum.