busbusbus10 Kızlar merhaba 23+ 4 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok şükür hissediyorum ama çok düzensiz bi gün çok hareketli bi gün daha az sizce normal mi
Snszasla busbusbus10 malesef ki öyle oluyor canım 28+5 haftalığım halen tam düzelmedi belli bi süre düzensiz devam ediyormuş
_TuBaa_ busbusbus10 Evet o haftalarda düzensiz oluyor. 🤭 Bizim 25’te sonra düzene girdi tabi çok yormadığın sürece kendini değişmiyor, bir de bebeğin kendisi ile de alakalı imiş hareket sıklığı. Keyfine bağlı 💐
Dilara1503 busbusbus10 23+6 dayım bende yemek yiyip uzanınca hareket ediyor genelde bide dediğin gibi bir gün az bir gün daha çok sanırım doğuma kadar bu endişe hiç geçmeyecek Allah’ım sağlıklı onları kucağımıza almayı nasip etsin kalan zaman nasıl geçer hiç bilmiyorum 🤗🤲🤲🌼
Snszasla busbusbus10 o endişe hiç bitmiyor ki okadar çok hak veriyorum ki sana azıcık vurmasa bende evham yapıyorum vursun diye dürtüyorum yatıyorum konuşuyorum filan biz de psikolojik anlamda çok etkileniyoruz takip etmemiz gerek bol bol inşallah birsey olmadan sorunsuz bi şekilde atlatırız 🤲🏻
ssnnmmm Ben çok panik insanım sanırım 3gündür hissetmiyorum diye sağlık ocağında kalbini dinledim az önce (21.haftadayız)
busbusbus10 Dilara1503 ay inşallah sağlıklı bi şekilde doğumumuz olur anne olmak cidden zormuş valla Allah yardımcımız olsun ❤️
ssnnmmm busbusbus10 bende bıktırdım ebeyi artık aşıya çağırıyor dinliyorum ilaç almaya gidiyorum dinliyorum 😂