Eymenbugra Bi senelik evliyim ve kızlara çok düşkünüm cuma günü öğrnecem cinsiyeti 16 haftalık olduk bugun çok heyecanlıyım kızım olsun istiyorum ama içimdeki his erkek diyo tabi öncelikle sağlık olsun ama dua edin ya
Byzgvnl Eymenbugra hamileliğimin başından itibaren hep kız diye düşündüm hatta Çin takvimine görede kız diyordu ama erkek çıktı bebişim😂
Askyavrularm Eymenbugra 🙋🏻♀️ kızımda erkek oğlumda kız hissettim o kadarda emindim hislerimden ayrıntılı ultrasona kadr cinsiyete yanılır doktorlar dedim bide herkese 🙄🤭
Ckafali Eymenbugra ay çevredekiler erkek deyip durdular kızın olacak diyen sayısı en fazla 2 ama 18.haftamda kızım olacağını öğrendik herkes şok 😂😂 Sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı senin içinde en hayırlısı neyse o olsun🙏🏻🙂
MiniKaya Eymenbugra ben hep kız hissettm belirtilerimde o yöndeydi her gören kızın olacak dedi cinsiyetini göstermedi kesin kız dediler ama hayırlısıyla oğlum olacak 🤲🏼😊
Busra34ybg Eymenbugra allah gönlüne göre versin inşallah benimde erkek geçiyordu içimden bende kız çocuklarına bayılıyorum ama erkek olucakmıs sağlıklı olsun öncelik ama eskilerden kalma bi yüzük olayı var bilirmisin bilmem bana yaptılar 2 kere erkek çıktı ikisinde de 😊