Yildirim35 icegul 26 haftalığım ama bende yatıyorum rahatsız olduğum için değilde bir zararı olur falan diye düşünerek uzun süre yatmamya çalışıyorum. 🤦♀️
Cemrenur icegul 32 haftaligim bir tek sırt üstü rahatım doktoruma sordum bebek için bir sıkıntı yaratmaz o pozisyon dedi muhtemelen doğurana kadar da böyle yaticam🤣
MaviMasal Sırt üstü yatarken çok rahatım ama bebeğe kan akışı azaldığı için sürekli yatmıyorum en fazla 10-15 dakika yatıyorum 🥺
G92 20 haftalığım , ben mi abartıyorum bilemem ama 2- trimestrden sonra olmaz sırt üstü yatmak olmaz diye okumuştum, şu an hiç yatmamaya çalışıyorum, ama bazen oluyor
icegul G92 bebek baskı yapmaya ağırlaşınca başlıyor. O zamana kadar zararı yok. Yani rahataız olmuyorsanız yatabilirsiniz. Bikaç doktordan dinledim araştırdım
Paprika Benimki henüz çok yeni.9+3 ama şimdiden sola dönük yatmaya alıştırıyorum kendimi.Normalde de sırt üstü çok yatmazdım ama uzanırken falan bile dikkat ediyorum soluma yatmaya🌺
icegul Paprika şimdiden sıkıntıya sokmayın kendinizi. Sol taraf çürüycek 😅 ilerde mecbur yan yatıcakaınız
GulnurMahmut Bende 16. Haftamdayım sırtüstü hiç yatmamaya çalışıyorum doktorum sol tarafa yat iyi olur dedi ama kalbim sıkıştığı için sağ tarafıma yatıyorum nerdeyse hep
tbmn icegul Sırt üstü yatmak bebeğe zarar veriyormuş baskı yapıyormuş göbek uygun yatış pozisyonu sol tarafa yatmakmış ben baya araştırmıştım 🙊😊 sağ tarafada yatılabiliyor fakat sol tarafa yatmak daha iyimiş
Paprika icegul Garip olan normalde de sırt üstü çok yatmazdım Suan bi sağa bi sola dönüyorum ama agrıyor evet şimdiden.Hep sırt üstü yatmak istiyorum 😅