Mrvteacher Kızlar 33+0ım ve az önce tuvalete kalktım afedersiniz tam tuvalete oturacakken sanki idrar kaçırdım gibi Bi sızıntı oldu suyum mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım anlamadım erken doğum riskim de yok bunu yaşayan var mı?
Bahartesi Mrvteacher Doktoruna sormalısın. Bebeğin suyunu ultrasonda az görürse sana Amnisure testi aldırıp yapacaktır. O zaman direk anlaşılıyor kaçak var mı yok mu? Telaş yapmana gerek yok çok basit bir işlem.
Ozlemkisacik İdrar kacirmadir son haftalarda artık öyle oluyor bizler suyumuz geldi sanıyoruz asla suyum geldi dogurucam düşüncelerine girme piskolojik olaraka kötü etkiler
Mrvteacher Ozlemkisacik Unlukacar Bahartesi Elizan123 teşekkür ederim hepinize doktoruma mesaj attım büyük ihtimalle idrar kaçırmadır devam ederse gel bakalım dedi ama devam etmedi sancı vs de olmadı o yüzden gitmedim 😊
Elizan123 Su geldiğinde akar gider tutamazsın ve kokar benimde gece tuvalete kalktığımda gelmişti musluktan su akar gibi aktı gitti tutamıyorsun ve kokuyor benimki çok fazla aktı halilar falan batmıştı