Deletedmom379 gokcek07 valla ben işine gelen işine geldiği zaman seçeceğini de buraya koyayım katılan Like 🤙🏼 Yapsın 😂
61Aysen gokcek07 Erkek gününü geçer kiz haftasni tm doldurur sahit olduklrm hep öyle arada istisnalar olbilir tbi olamz deil
Tubasahra gokcek07 ilk oğlum 42. Haftanın sonunda sezaryenle oldu iikinci oğlum 38 haftada planlı sezaryenle oldu.Kizmda 31 haftada sancılarım başladı 1.5 gün sonra sezaryenle doğdu
gokcek07 Deletedmom379 hani var ya halk arasında böyle söylenenler bende merak ettim cevapları ama tabi bu sadece bi varsayım 😊
Deletedmom379 gokcek07 ben takılıyorum canım benim yoksa nereye gitsem kız çocuğu beklemez diyorlar shshhsw tipik yaşlı çetesi bilmiyorlar ki 40 haftam doldu 😂 örgüt bunlar bir kısmı erkek diyor bir kısmı kız bezdirdiler ya 😝
61Aysen gokcek07 bnm halmda oglunu 42 de dogru 2 ablm var birinin 3 birinin 2 kizi vr onlrda 38-39 da dogrdu günleri doldu doğurdular valla istisnalar olabiliyo dedigm gbi bnmde oğlum olcak banada gününü gecersin diyolar bakalim hayirlisi