Deletedmom379 mom0606 aynı kaderi paylaşıyoruz aç bi süt şişesi de içip squat yaparken konuşalım bunu günlerimiz bile aynı shshssn
gokcek07 mom0606 2 hafta önce doktor bebek çok aşağıda bugun yarın doğum olur dedi hala tık yok 😂 aylardır kumda yürüyüş, hurma yeme, squat, merdiven ne varsa yapıyorum ama vakti değil sanırım beklemeye devam ☺️ 39 dayım.
GizemAykut07 mom0606 bende ayni durumdayim canim 38+3 haftalik hamileyim cok agirlastim ve artik dogsun istiyorum 36+6 da 3400 du kizim eger 4 kiloyu gecerse sizce dogumu baslatirlar mi yarin kontrolumuz var lutfen bilenleriniz varsa yardimci olabilir mi🙏🥰
mom0606 Deletedmom379 yaa ne güzel dedin :)) dogsunlar artık taşıyamıyorım daha fazla heyecan zaten dorukta ilk bebeğimm. 😇
KkubraKkubra44 Allahım ikinizede bu gece sancı versin de biran önce kavuşun bebişlerinize. Hamile duası kabul olur inşallah 😄😊
Deletedmom379 mom0606 inan bende çıldırıyorum yürüyorum yok maymun gibi emekliyorum yok evde yapmadığım iş kalmadı ( yardımcı çağıracaktım goya) yapamadıklarımı yapsın diye tepelerden inip yerlerde sürünüyorum NAFİLE 😒😝
mom0606 Deletedmom379 inanırmısın ilişkiyide hiç bırakmadım ama tık yok bizim oglanda sizin çocukların cinsiyet nedir :))
mom0606 gokcek07 36. Haftada banada aynısı söylendi hatta enfeksiyon var daha erken gelir dedi ama yok allah biliyor gerçekten…
mom0606 Deletedmom379 ne mutlu sana kız annesi olmak ayrıcalık derler.. 🥰 rabb’im ikinciye banada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Deletedmom379 mom0606 ay inşallah kız evladı çok çok çok başka Allahım önce sağlıklısı sonra da herkese kız evlat da versin 🥰