Sevdaaam09 Bibliophilia-1991 bende Sibel izele gidiyorum Cyprus hospital life ilk ayimdan bu yana kadar doğum paketi aldık bizde şuan 38+3 haftalığim
Bibliophilia-1991 theAna hangi doktora gidiyorsun canım ben büyük ihtimal burada doğum yapacağım fikir edinmek istedim ben özlen hanıma göründüm
Nagihanevc Bibliophilia-1991 cahit cenksoy doktorum yok memnunum yakın doğudaydı 1 sene önce bnde 3 aya yaklaştım ve cahite gidiyorum tavsiye ederim cok ilgili
Bibliophilia-1991 theAna biz paket almadık 6 aya girdim çünkü yapılması gereken çoğu test yapıldı gerek kalmadı sadece doğum ve oda parası veririz dedik doktor hakkında bilgin nedir bana bilgili geldi ama biraz da mesafeli geldi
theAna Özlen hanımdan önce Burcu Hanım’a gitmiştim mesafeli konuşması falan samimi gelmedi sonra Özlen Hanımla devam ettik çok iyi ve ilgili bir doktor
Bibliophilia-1991 theAna benim içinde ilgi önemli ilk hamileliğim ve güvende olmak iyi hissetmek istiyorum
theAna Bibliophilia-1991 arkadaşımın doğumunu o yaptırmış övdü bana. ben de sevdim ne çok yakın ne de çok uzak diğerlerinden iyi yani bilgili ve her kontrolde tek tek söylüyor her şeyi sorulamızı bıkmadan cevaplıyor olması gerektiği gibi ama bazı doktorlar böyle değil malum.. Ek olarak numarasını da verdi bir şey olduğunda danışıyorum falan memnunum ben 🙏🏻
Bibliophilia-1991 theAna bende de bir numara var ama ordan bilgi veriyor kendi numarası mı bu Bilmiyorm birde normal doğum mu yaptırmış mesela bazı doktorlar pek girmiyormuş ebeler yaptırıyormuş ya ben doktorumun yanımda olmasını isterim
Bibliophilia-1991 theAna maşallah bitmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim ki daha 23 haftalık 🥰
theAna Bibliophilia-1991 amin inşallah size de. 🌼 Daha yolunuz varmış sorunsuz bir hamileliğiniz olur inşallah 😇