Sibelsncar EbruTrky ah sen yine anlamışsın geç de olsa ben ayakta uyumuşum doğumdan sonra 1 hafta çıkamadım tuvalete ağlıyordum hep direk ilaca başlaman lazım
EbruTrky Sibelsncar kullandığınız ilacın adı ne acaba. Bende ondan korkuyorum doğumdan sonra bide onunla uğraşmak istemiyorum
Sibelsncar EbruTrky prokto glyvenol canım doktor verdi etkili bir ilaç hem fitil hem krem ama sadece fitil kullanıyorum haftada bir iki.kotu oldukça baya iyi geldi
Sahika8989 EbruTrky ben sordum benimde agri sizim vardi maa hemoroid falan degil sebebide yok. Neden boyle oldugu ama soyle bir durum var. Kadin dogumuna sorarsan seni genel cerraha gondericek. Oda sana artik nasil bakilacak bilmiyorum dun ben sordum genel cerraha git dedi bana gidemem valla parmaklaniyo utanirim ben
EbruTrky Sahika8989 bugün sordum dediğin gibi genel cerrahiye girmen lazım dedi off aman ne olursa olsun artık gitmiycem
Sahika8989 EbruTrky banada oyle dedi bol bol sicak suyla yikayin orayi birde bastirmadan kurulayin. Valla bende biktm elinizde zeytinyag yada kantaron varsa gece yatmadan surun bende biktim cunku
a_s_a_f EbruTrky patlıcan sapı kaynatıp suyunu içtim diyodu bi arkadaşım ondan sonra hiç çıkmamış ve birde maydanozu haşlayıp biraz ılıdıktan sonra üzerine oturup geçiren de varmış geçenlerde bursa okumuştum.
bengubegumtugay Arkadaşlar benim hamilelikten öncede vardı hemoroid hamilelikte de devam etti ve iki ay önce normal doğumla kızımı kucağıma aldım hiçte bir sorun olmadı normal doğuma engel olcak birşey değil o hiç dert etmeyin 🤗
YavuzCagan gamzelinaz canım muayne oldum ve doktorum bagsurun normal doguma engell olmadıgını soyledı bılgın olsun