Tugceinnal Havvabarut tokluk 1. Saat hem diyet hem insüline rağmen 250 mi çıkıyor ? Biraz yüksek aslında, endokrinoloji ya da dahiliye ile görüşün belki insülinin dozunu arttırılar. Diyet çok önemli dikkat edin insülin vuruyorum diye rahatlamayın sakın
Havvabarut Tugceinnal kendi doktorum dahiliye ye sevk etti ikisi takip ediyor haftada kontrole çağırdılar 300 görür se bebek ölür dedi ve gece yukselmesin diye ayrı bir insülin verdi
Deryaalper Havvabarut 17haftalıgım açlık 100 98 felan çıkıyor,tokluk 140gecmıyor çok doymuyorum açım hep çocuk için sıkıntı olmuyor aç kalmamız.inisülin kullanıyorum akşam vuruluyorum 24saat etkiliymiş,ama yemek öncesi de isteyeceğim bazen çıkıyor 170lere
Deryaalper Nurunsl benmde anca düşüyor o diyetlere uyanıyoruz kı zor valla bende kendıme göre yıyorum ama açım hep hemen akşamları☹️
Nurunsl Deryaalper yüzde yüz uyamıyorum bnde elimden geldiğince uyuyorum öğün atlamamaya çalışıyom. 😑
Tugceinnal Havvabarut allah korusun tabi kötü ihtimalleri saymış , dediğim gibi çok dikkat edin sebze bakliyat et tavuk flaan yiyin karbonhidrat şeker sakın yemeyin madem çok yükseliyor. Allah yardımcınız olsunn
Aloneanqel Havvabarut diyetine dikkat et kendini ölçümlerden görüyorsun zaten. Bebeğin için az ye somun ekmek yeme hatta, meyve yemeyi unutma ara öğünlerde ve yürüyüş yap gerçekten çok iyi geliyor. Sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun 🙏🏻🙏🏻❤️
ikizannesi2985 Havvabarut benim yüksek çıkmıştı. Diyetle düşürdüm ben doğuma kadar. Doğumdan sonra da şekerin gittiğini söyledi doktorum