okunmusciklet Kızlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında karnınız çıkmaya başladı ben 8.haftayım azcık göbeğim vardı bi avuç ama şuan çok büyük gözüküyor karnım yani olanın 2 kat fazlası gibi kiloda almadım ama neden sizce yada normal mi??
kubra_c okunmusciklet normal canım kilo almasan da kabızlık, şişkinlik vs den dolayı olabiliyor. Yada hiçbir sebebe gerek yok iç karnın geniş değilse hemen çıkıyor göbekler , benim de öyle oldu gayet memnunum halimden ama çok beklemiştim şişmek için😅
Deryayurt okunmusciklet al bendende o kadar bende daha 6+4 haftalığım göbek çıktıııı ama ben kiloda almış olabilirimm 🤷♀️🙈
Mahbuss okunmusciklet şuan 26 haftalığım daha geçen hafta çıkmaya başladı yavaş yavaş 😀 onuda ben görüyorum dışardan bakan birisi anlamıyor daha hamile olduğumu 🤭
KMerveK okunmusciklet bebeğin daha nokta kadar yani karnın o kadar şişmez kabızlıktan üşütmeden filandır karnını ayaklarını sıcak tut. Ben gece battaniyeyle yatıyorum sabaha karnım inmiş oluyor 😂
Minikkus00 Deryayurt bende 6 haftalığım . Karnım 2 hafta öncesine göre daha çok şişti top gibi duruyor . Biri görse anlar hamile olduğumu hemen. ☺️
okunmusciklet Deryayurt yaa tabi almışta olabiliriz ama bu kadar göbeğe etki etmesi için en az 5 kg falan almamız gerek bence bebekten o 😂😂🤭
NurSema01 Kilolu hamile kaldım iç karnım genişmiş sanırım 25.haftanın ortasında karnım birden çıktı 😊 27.haftadayım yeni yeni dışardan belli oluyor 😊
Mevlude_40 Vala 23+3 deyim karnım inanılmaz büyük böyle olan var mı bilmiyorum sanırsın 7 aylık falan 😀
Bilibon Haftadayiz hala horen hamile olsugumu anlamiyor gunduz yok gibi aksam gaz falan derken biraz daha sisiyo :) kocaman oldum siyorum bi resim cekimde bakim diyorum hic bisi yok insan heves edio tabi oda buyur bakalim 🤗🤗
okunmusciklet Benimde biraz sanırım gaz kabızlık vs sorunum var ondan şiş duruyor galiba yani diyorum daha çok erken ama şöyle 2 3 avuç göbeğim çıktı bide içimede çekemiyorum 😂😂 sanırım dediğiniz gibi iç karnımında etkisi var😅
Deryayurt okunmusciklet valla bilemiyorumm daha önce de benim az göbeğim vardı ama içime çekerdim şimdi içime çekemiyorum 😁