yasemin333 Merhabalar.14. Haftaya girdik bugün ilk kez başlıkta bahsettiğim gibi ara ara giren acı hissediyorum.Kısa süreli ve birden oluyor sonra geçiyor dayanılmayacak bir ağrı değil ama bu durum normal mi merak ettim? Yaşayanlar var mı bu haftalarda
Defnolita yasemin333 ben hamileliğim boyunca yaşadım.Plasenta aşağıdaydı benim.Ondan oluyordu.Şu an doğum yaptım kızım 3 aylık oldu çok şükür.Ama hamilelikte çoğu ağrılar normal karşılanıyor.En güzeli doktorunuza tüm şikayetlerinizi ve nasıl bir ağrı olduğunu anlatın.Ona göre ultrasonla bakar doktorunuz
Sirinanne yasemin333 canım ilk üç ay özellikle bebek yerleştiği için kasıklarda çok ağrı oluyor. Bazen regl sancısı gibi sancılar oluyor. Bende hepsini yaşadım, doktoruna yine de sor bana hepsi için normal demişti.
yasemin333 tugce_25 magnezyum hapı kullanıyorum bir iki haftadır ilk kez böyle bir şey oldu faydası olmadı mı acaba hapın
yasemin333 Sirinanne üç ayı geçtim aslında kasığımda değil vajinaya arada bir sızı gibi girip çıkıyor anlık oluyor
Busra066 Okuduğum kadarıyla herkeste oluyor bu ağrı doktor bana da büyüdüğü agirlastigi için normal dedi ama ister istemez korkutuyor vajina da ki ağrı saniyelik oluyor ama bazen çok şiddetli şekilde bebeğin baskısı mi başka birşey mi bilemedim
yasemin333 Busra066 internette de hep büyüdüğü için normal bir durum falan yazıyor ama insan korkuyor işte