Canmbenm Merhaba güzel annelerim. Zor durumda olunmasaydı buradan yazmazdım. Ama zor durumdayız. Çok yakın bir arkadaşımın bebeği SMA hastasına yakalandı malesef ve ailecek çok üzgün durumdalar. Hepimiz elimizden geldiğince duyurmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer sizde meleğimize yardım etmek isterseniz. Gönlünüzden ne koparsa. Allah rızası için.. şuan hamileyim ilk duyduğumda kendi başıma gelmiş gibi hissettim ve çok üzüldüm. Haydi annelerim el ele verelim bi meleğe nefes, aileye hayat verelim. Allah kimseyi böyle bi zor durumda karşı karşıya bırakmasın. Rabbim evlatlarımızda, sevdiklerimizle sağlığımızla sınamasın. Rabbim bizleri korusun🙏🏻 Arkadaşımın instagram hesabı. @Miralina_sma takip edebilirsiniz. Hesap bilgileri orada mevcut. Haydi bi hayata vesile olalım. Bi nefese şahitlik edelim. Paylaştıkca çoğalalım. Sesimizi duyuralım. #MiraLinayürüsün
Busramd Canmbenm her ay elimizden geldigi kadar yardim etmeye çalışıyoruz para gonderemesem paylaşıyorum yada arkadaslarima yollatiriyirum . Geçen onu düşündüm benim başıma gelse acaba kimin kapısını çalardım . Bence artık başda duranlarin bu işe bir dur demeleri gerekiyor sağlık da çok.ondeyiz diyorlar ama her gün bir evlat gözümüzün önünde eriyip gidiyor .
Canmbenm Busramd Çok haklısınız. Bu sene çok evlatlarımız sağlıkla savaşıyor. Rabbim yâr ve yardımcıları olsun. Elimizden ne geliyorsa. Paylaşalım paylaştıralım duyuralım inşallah.
bsra216 Canmbenm benim de arkadaşım oluyor ilk duyduğum çok üzüldüm ve hemen paylaştım 😔 az çok demeden elimizden geleni yapalım lütfen yarın yada ilerleyen zamanlarda biz ne yaşıcaz bilmiyoruz Allah rızası için elimizden geleni yapalım 🤲🏻 #miralinayürüsün 💙
Canmbenm bsra216 İçim gidiyo böyle çocuklara koşacakken, zıplıyacakken, şımaracakken böyle olması. Çocuklarımız parka gitsin, hastaneye değil. Kollarına bileklik takılsın, serumlar değil. Allahımm yardım et 🙏🏻 Çocuklarımıza şans ver🙏🏻