Ben de su anda 31+6yım 23 aralık görünüyor doğum 31+3de 2050 gramdı bebegim doktor 1 hafta önden dedi, geçen haftaya kadar herşey cok güzel gidiyordu 5 gün önce sabah 7de aniden bir sancı kramp girdi karnıma dogum sancısı sandım ama 1 sn bize azalmadı eşim de ameliyatlıydı ambulans cagırdık beni hastaneme getirdi doktorum beni dogumhaneye yatırdı açıklıgım yoktu rahim agzı da kapalıymıs testler nstler vs sonrası böbrek taşı düşürdüğümden süphelendiler ultrasonda taş görülmedi ama sancılarım 14,00e kdr hiç geçmedi öldüm öldüm dirildim özellikle kesmediler tanı koymak için, 14ten sonra yatısım yapıldı ağrı kesicilerle serumlarla sancıma dayanabildim ama 1 sn bile ara vermeyen şiddeti azalan birr sancıydı 3 gece hastanede yattım dün taburcu oldum hala hafif sancılarım oluyor idare etmeye çalısıyorum simdilik cuma tekrar kontrole gidicem. O güne kadar hep normal dogum dedim istedim ama o günkü sancılarımdan sonra yantarlamaya başladım bilmiyorum aklım cok karısık :) esyalarımızı 28de yıkadık ütüledik odada perdem ve beşiğim eksik henüz cogu bitti gibi su an bişi de yapamıyorum eşim ameliyatlı ben sancılı öyle bekliyoz artık 34de fln hastane cantasını hazırlarım herhalde sonra eksikleri tamamlarım 37ye kdr calısıcam izne ckktıgım gibi de ev temizliği halılar perdelrr koltuklar falan derken anca dogururum insallah