Demircisulee Arkadaşlar 26 haftalık gebeyim akşamları midem öyle yanıyor öyle ekşiyor ki bir çözüm önerisi olan var mı ? İlaç kullanıyor musunuz
Edae Demircisulee 22. Haftamız bitti aynı durumdayım. Leblebi ve süt tüketiyorum biraz azaltıyor ilk kontrolüm de doktoruma soracağım
Essaismail Demircisulee 35+2 deyim nerdeyse 20 . Haftadan beri var bu durum kuti kutu gasvin gaviscon bitirdim ama bu haftalarda artık onlar da çok fayda sağlamıyor 😪😪
feamtrmea Demircisulee 38. haftadayım bende süt içemem midem bulanır hele hazır süt kesinlikle içemem ama geçenlerde midem öyle bi yandı ki kapattım gözümü içtim sütü geçti mide yanmam bugüne kadar boş yere çekmişim o kadar yanmayı dedim kesinlikle süt tek çözümü 🤷🏻♀️ gavıscon renie gibi ilaçlar anlık geçiriyo yanmayı sonra yine başlıyo
Demircisulee Edae bende de son 1 haftadır yoğun şekilde başladı bugün baya zorladı artık ilaca başvurmak zorunda kalacağım 😔
Demircisulee Essaismail herkes bu ilacı söylemiş etkisi olur inşallah yarın doktoruma danışıp hemen alacağım 😔
Turkerg Elma, mide yanmami şak diye geciriyor. Deneyebilirsiniz siz de. O yuzden hamileligimi bu konuda rahat gecirdim cok sukur
tbmn Demircisulee Soğuk sütü yudumlayarak içmenizi tavsiye ederim bir de yoğurt ve elma tüketmek de rahatlatıyor mideyi bende işe yarıyor ☺️
Cagemeg haftamdayım ve artık neredeyse oturur vaziyette uyuyordum çok aşırı yanma ve boğazıma acı su gelme sıkıntısı çekiyordum, iştahım çok iyi olmasına rağmen hiç bişey yiyememeye başlamıştım, aile hekimime gittim Lansor hap ve rennie duo şurup verdi. Hapı 3-4 günde 1 kullanıyorum o kadar rahatlattı ki gerçekten dünya varmış dedim. Şurubu her yemekten sonra kullababiliyorsun ben onu da ara sıra hafif yanma olduğunda kullanıyorum. Sizde aile hekiminize gidin danışın derim. 🌺Geçmiş olsun
kosalak Demircisulee ben de 25 haftalık hamileyiö canım bende de çok fazlaydı doktora gittim şurup verdi bugün rahat biraz daha
theAna Doktor bana gaviscon şurup verdi siz de sorun belki yazar. Süt ve badem kesiyor ben de denemek isterseniz